<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=441681&amp;fmt=gif">

Proofpoint

Beskyttelse og innsikt i det mest sårbare innen IT-sikkerhet – medarbeiderne dine.

Proofpoint-logo-reg-K

Med Proofpoint leverer vi en effektiv og enhetlig løsning for å beskytte ansatte og kritiske data mot avanserte e-posttrusler. Vi verner om virksomheten din i alle kanaler, inkludert e-post, nettleser, skyen, sosiale medier og mobilmeldinger.

 

Sofistikert trusselbeskyttelse

Stopp skadelig programvare, phishing og svindelforsøk på tvers av e-post, sky og mobilmeldinger.

Gi oppdagede angrep en organisert respons, og få handlingsrettet innsikt om hvem i virksomheten som er VAP-er (Very Attacked People).


Vern om informasjonen din

Få oversikt over hvor sensitive data blir eksponert, enten det gjelder e-post eller i skyen. Lås tilgangen til filer i skyen, forhindre tap av data, og arkiver e-post og annen kommunikasjon for å overholde alle lover og regulativer.


Ta vare på brukerne dine

Lær opp dine ansatte og reduser risiko med avanserte trusselsimuleringer og bevissthetstrening (awareness training). Beskytt dem på tvers av personlig e-postkorrespondanse og nettsurfing.


Beskytt hele økosystemet

Sikre også de digitale kanalene du ikke eier. Blokkér bedrageriangrep og ondsinnet innhold som benytter både pålitelige og imiterte e-postdomener, nettdomener og sosiale media-profiler.

Her kan du lese om noen av våre Proofpoint-kunder.

 

PFPT_PSAT Partner Specialist_logo

 

Proofpoint e-postsikkerhet_0621-thumb-1

Ta kontakt med oss

IT-sikkerhet integrert i bedriften din

Dataangrep er blant de største truslene mot norske bedrifter.
Vi hjelper deg å bygge inn IT-sikkerhet i alle ledd av bedriften din.

 

Ta kontakt