<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=441681&amp;fmt=gif">

Extreme Networks

Spektakulære nettverk. Full oversikt.

Extreme_Networks_logo_-_new

Extreme Networks er den råeste ende-til-ende-nettverksløsningen på markedet. I produktporteføljen finner du en unik løsning for automatisk registrering og konfigurering, som inkluderer svitsjer, trådløse aksesspunkter, nettverksaksess (NAC) og nettverksanalyse. Alt dette får du under én administrasjonsplattform, og det er særlig dette som gjør at Extreme Networks stiller i en egen klasse.

Med et nettverk fra Extreme Networks kan du forstå og analysere datatrafikken fullt ut per port, per enhet og per applikasjon over hele nettverket. Det gjelder både lokale nettverk, og på tvers av skyapplikasjoner.

 

Data Equipment er Black Diamond Partner

Data Equipment AS har vært partner av Extreme Networks siden 2001. Vi er Black Diamond-partner – den høyeste akkrediteringen du kan ha hos Extreme Networks. Det krever betydelige investeringer i opplæring og ressurser.

Extreme Networks_Black-Diamond-Partner-Logo_RGB_500b

I tillegg har vi følgende spesialiseringer innfor Extreme Networks sine løsninger:

  • Master Campus
  • Master Edge
  • Master Cloud & Applications
  • Security & Access Control
  • ExtremeWireless
  • ExtremeSwitching
  • Cloud, Management & Automation


Extreme Networks – lever opp til navnet

Extreme Networks har en avansert, skybasert bedriftsløsning som er helt unik i dagens marked. Denne ende-til-ende-løsningen er som skapt for virksomheter der tilkobling er minimum forventning.

Administrasjonsverktøyet, nettverksanalyse, og et betydelig utvalg av svitsjer og aksesspunkter gir deg markedets mest avanserte nettverksteknologi – uten å gå på akkord med brukervennlighet, funksjonalitet og ytelse.


Sertifisert brukerstøtte

Data Equipment er sertifisert Partnerworks-partner. Det betyr at vi er kontaktpunktet ditt ved behov for bistand ved tekniske spørsmål, feilsøking og feilretting.


Hvorfor Data Equipment og Extreme Networks?

Data Equipment har implementert og vedlikehold et større antall Extreme Networks-installasjoner i Norge. Denne erfaringen har gjort oss i stand til å yte den ypperste service til våre kunder, med et imponerende utvalg av tjenester. Alt vi gjør har til hensikt å forbedre brukeropplevelsen.

Se noen av våre Extreme Networks kunder her

Partner of the year 2020 Extreme forside web

Ta kontakt med oss

IT-sikkerhet integrert i bedriften din

Dataangrep er blant de største truslene mot norske bedrifter.
Vi hjelper deg å bygge inn IT-sikkerhet i alle ledd av bedriften din.

 

Ta kontakt