<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=441681&amp;fmt=gif">

Våre partnere

 

Palo Alto Networks

Palo Alto Networks leverer markedsledende løsninger innen cyber security. Data Equipment var tidlig ute med å se potensialet, og ble i 2010 Europas første Palo Alto Networks partner som oppnådde høyeste partnerstatus – Diamond Partner. Dette er en partnerstatus vi siden har opprettholdt.

Les mer om Palo Alto Networks   right-arrow

Extreme Networks

Extreme Networks er den råeste ende-til-ende-nettverksløsningen på markedet. I produktporteføljen finner du en unik løsning for automatisk registrering og konfigurering, som inkluderer svitsjer, trådløse aksesspunkter, nettverksaksess (NAC) og nettverksanalyse.

Les mer om Extreme Networks  right-arrow

 

Proofpoint

Med Proofpoint leverer vi den mest effektive enhetlige løsningen for å beskytte ansatte og kritisk data mot avanserte e-posttrusler.

Les mer om Proofpoint  right-arrow

Duo Security

Stol på brukerne med tofaktor-autentisering. Med Duo Security kan du bekrefte identiteten til brukerne dine og enhetene de bruker med tofaktorautentisering, før de kobler til apper du vil de skal få tilgang til.

Les mer om Duo Security  right-arrow

Dencrypt

Dencrypts krypterte kommunikasjonsløsninger for smartelefonbrukere gjør det mulig for selskaper og offentlige organisasjoner å kommunisere sensitiv og virksomhetskritisk informasjon på en trygg og sikker måte.

Les mer om Dencrypt  right-arrow

Tenable logo Aruba logo IMCI logo Lantronix logo Netscout logo Rad logo Whatsupgold logo Delinea logo_liten

IT-sikkerhet integrert i bedriften din

Dataangrep er blant de største truslene mot norske bedrifter.
Vi hjelper deg å bygge inn IT-sikkerhet i alle ledd av bedriften din.

 

Ta kontakt