Firewall: Improving Security Posture and FireWall Hardening (EDU-214)

Brannmuradministratorer står nå overfor utfordringen med å identifisere skadelig programvare som allerede har infisert nettverket

Hva vil du lære?

Hovedoppgaven til en brannmur er å beskytte nettverket mot trusler. Eldre brannmurer har imidlertid ikke klart å gjøre det i mange år, og det er grunnen til at brannmuradministratorer nå står overfor utfordringen med å identifisere skadelig programvare som allerede har infisert nettverket ved hjelp av Palo Alto Networks Next-Generation Firewall.


I kurset EDU-210 (Configuration and Management) lærer studentene hvordan man konfigurerer neste generasjons brannmur. Det vil imidlertid ikke forberede dem på den daglige oppgaven det er å identifisere avanserte trusler. I dag, med endringen i applikasjons- og trussellandskapet, trenger administratorer også å vite hvordan moderne skadelig programvare fungerer for å kontrollere og beskytte bedriftsnettverket effektivt.


Derfor er dette kurset skreddersydd for brannmuradministratorer og operatører som vil administrere Next-Generation Firewall på daglig basis. Det vil lære dem strategier i forsvar mot avanserte vedvarende trusler og hvordan de kan håndteres ved hjelp av sikkerhetspolicyer, profiler og til og med tilpassede signaturer samt Wildfire.

 

Forkunnskaper

Studentene må ha fullført Firewall Essentials: Configuration and Management (EDU-210). Det er også en fordel å være være kjent med grunnleggende sikkerhetskonsepter og ha erfaring med andre sikkerhetsteknologi (IPS, proxy og innholdsfiltrering).

Kurset passer for sikkerhetsingeniører, sikkerhetsadministratorer, sikkerhetsoperatører, sikkerhetsanalytikere og support.

Kursets moduler

Les mer om kursets moduler her

Dato:

24. - 28. mai

Tid:

15.00 - 19.00

Antall dager:

5 halve dager

Dato:

21. - 25. juni

Tid:

15.00 - 19.00

Antall dager:

5 halve dager

Dato:

28. juni - 2. juli

Tid:

10.00 - 14.00

Antall dager:

5 halve dager

Format:

Online

Språk:

Engelsk

Pris:

$ 15.000,-

 

Har du spørsmål om kurset?

Ta gjerne kontakt med meg!

Kristin Eilertsen
Markedssjef

kristin@dataequipment.no
+47 99 55 77 19

kristin-eilertsen

Meld deg på kurset


IT-sikkerhet integrert i bedriften din

Dataangrep er blant de største truslene mot norske bedrifter.
Vi hjelper deg å bygge inn IT-sikkerhet i alle ledd av bedriften din.

 

Ta kontakt