<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=441681&amp;fmt=gif">

Ny infrastruktur til Adresseavisen

Valgte både WLAN og WAN fra Data Equipment.

«Vi er spesielt fornøyd med overvåkning av trafikkflyten»

- Faste Dyrnes, Nettverk- og sikkerhetsansvarlig for Adresseavisen

 

Norges eldste dagsavis, Adresseavisen, har flyttet inn i nytt bygg sentralt i Trondheim sentrum. I den anledning valgte de å gå til anskaffelse av ny infrastruktur, både trådløst og trådbasert.

– Med ca. 300 ansatte var det viktig å finne en løsning som tilfredsstilte de krav et moderne avishus har, sier nettverks- og sikkerhetsansvarlig Faste Dyrnes i Adresseavisen. 

– Vi valgte Data Equipment på grunn av løsningsdesign, leveransedyktighet og pris. Vi er spesielt fornøyde med overvåkingen av trafikkflyten og redundansen, fortsetter Dyrnes. 

Løsningen består av produkter fra Extreme Networks, som er en ledende leverandør av infrastrukturløsninger.

 

Om Adresseavisen
Adresseavisen er den viktigste kanalen for nyheter og annonser i Midt-Norge og er blant Norges største mediebedrifter med 210 ansatte. Mediehuset har 70 000 abonnenter og 240 000 daglige lesere på papir, nett og mobil. Adresseavisen er Norges eldste nåværende avis og utkom for første gang i 1767. Utvikling er viktig for mediehuset, og Adresseavisen har de siste årene vunnet flere priser for journalistikk og design. Mediehuset er den største enheten i Polaris Media.

Adresseavisen logo


Les flere kundereferanser

 

 

Sikre din bedrift

Dataangrep er blant de største truslene mot norske bedrifter. Vi hjelper deg å bygge IT-sikkerhet inn i alle ledd av bedriften din.

 

Ta kontakt