<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=441681&amp;fmt=gif">

Til topps med Cortex XDR

 

Data Equipment tar hjem Palo Alto Networks  anerkjente “Award for Customer Excellence» for samarbeidet med en stor norsk industribedrift.

Palo Alto Networks har anerkjent sikkerhetsarbeidet vi har gjort for en kunde, og det synes vi er stas. Så
sikker er løsningen, at vi faktisk ikke en gang kan si hvem kunden er. Implementeringen av
Palo Alto Networks Next-Generation Firewall (NGFW) og Cortex XDR kulminerte med at vi, i sterk konkurranse med flere globale aktører, rett og slett gikk helt til topps i kåringen. Hvordan vi gjorde dette, kan du lese mer om lengre ned i saken.

Juryen vurderte de nominerte ut fra kriteriene innovasjon, skreddersøm og resultat. I sin begrunnelse trakk de frem måten vi kombinerte NGFW og Cortex XDR med våre egne tjenester på, som forbilledlig. Prisen ble delt ut i august 2022, på et arrangement for Palo Alto Networks Certified Professional Services Partners (CPSPs).


Prisen er fin, men arbeidet viktigere

Utfordringen vi fikk fra kunden var like enkel som den var komplisert: planlegge og
implementere NGFW og Cortex XDR for å beskytte interne forretningshemmeligheter, samt interesser på vegne av kunder og leverandører. Bedriften har samarbeidet med oss i snart et tiår allerede, og stolte på at vi kunne levere resultatene de ønsket.

Forventningene ble likefullt overgått denne gangen:

  • Fra 500 til 30 uønskede hendelser på få dager
  • 24/7 support på plass uten behov for oppbemanning
  • Umiddelbar blokkering av malware og spyware
  • Langt bedre oversikt, kontroll og proaktiv sikkerhet og respons på tvers av nettverkene

Selve implementeringen gikk også smertefritt for seg, der vi sørget for endepunktssikkerhet ved å sette opp virtuelle nettverk, VPATH i brannmuren og integrert WildFire. For at den AI-baserte nettverkssikkerheten skulle fungere optimalt la vi også inn Cortex XSOAR.

Hvorfor oppgradere, og hvorfor Data Equipment?

Industribedriften visste at de kunne være utsatt for dataangrep, og at dette kunne få fatale konsekvenser. De vurderte lenge å oppgradere systemene sine selv, men landet til slutt på at det tryggeste valget var å velge en gammel kjenning som de visste satt på ideell kompetanse, nemlig oss i Data Equipment.

Tilbakemeldingen vi fikk fra kunden etter endt prosjekt taler kanskje best for seg:
– Skulle vi ha håndtert dette selv, måtte vi trolig ha ansatt en håndfull personer. I stedet har vi nå fått full oversikt og support 24/7, samt langt færre uønskede hendelser. Det er betryggende å vite at hendelsene nå er håndterlige, og vi føler oss godt rustet for fremtidens dataangrep.

Ønsker du å lære mer om våre løsninger og tjenester? Ta kontakt med oss i dag, så sørger vi sammen for et sikrere Norge


Les flere kundereferanser

 

 

Sikre din bedrift

Dataangrep er blant de største truslene mot norske bedrifter. Vi hjelper deg å bygge IT-sikkerhet inn i alle ledd av bedriften din.

 

Ta kontakt