<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=441681&amp;fmt=gif">

E-post helsesjekk: Er Microsoft 365-miljøet ditt sikkert nok?

 

Den ultimate tilbakemeldingen på mangelfull IT-sikkerhet er å bli hacket. Et langt billigere alternativ er å la oss gjøre en gratis helsesjekk av din bedrifts e-postsikkerhet.

Mange av våre Microsoft Office 365-kunder har opplevd en økning i spam, phishing og ransomware, og det er velkjent at kriminelle som oftest bruker e-post som inngangsvektor for sine angrep. I dag kommer faktisk over 94% av sikkerhetsbrudd fra angrep rettet mot ansatte via e-post.
 
Hvor godt sikret e-postløsningen din faktisk er, kan du enkelt finne ut av ved å la oss gjøre en risikoanalyse. Risikoanalysen er gratis og tar kun 5 minutter å sette opp!
 
Etter 24 timer får du en fullstendig rapport, som danner et omfattende bilde av din bedrifts risikosituasjon: 
  • Statusrapport på sikkerhetstilstanden din. Hvor er du sårbar?
  • Trusler som slipper gjennom i dag, herunder ransomware, malware og business email compromise (BEC)
  • Hvem i organisasjonen din som er mest utsatte (Very Attacked People  -VAP) og som får målrettede angrep rettet mot seg
La oss ganske enkelt sjekke om din bedrifts e-postløsning og Microsoft 365-miljø er tilstrekkelig sikret. Fyll ut skjemaet, så hører du fra oss snart. Sammen gjør vi Norge sikrere.

Ønsker du en gratis helsesjekk av bedriftens e-postløsning?

Fyll ut skjemaet, så hører du snart fra oss.

Sikre din bedrift

Dataangrep er blant de største truslene mot norske bedrifter. Vi hjelper deg å bygge IT-sikkerhet inn i alle ledd av bedriften din.

 

Ta kontakt